Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    Néhány tapasztaltabb topic lakó felvilágosíthatna, ha van rá percük. Érdekelne, hogy milyen gyakran szoktak hősöket leakciózni (RT-ben)? Ahogy néztem heti kétszer (Hétvégére és hétfőtől hétfőig :F ), de ebben nem vagyok biztos. Illetve a rúnák. Eleinte a boltban voltak akciós rúnák (pl: AP és AD esszencia) ezeket is szokták újítani valamilyen időközönként ?
    Illetve lassacskán majdnem fél amatőr szinten kezdem érezni a játékot és elkezdett pár szerepkör nagyobb prioritást élvezni nálam a többivel szemben. Mivel jobb szeretem a csapatjáték és inkább a győzelemre mennék, mint a jó KDA-ra, ezért elkezdte húzni a szívemet a Tank szerep, illetve a Support. Kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy Tankként eleinte jobb a lane-m megnyerni, hogy tudjak supportálni lassacskán más lane-re vagy inkább azonnal globálisan fogjam fel és azonnal az ellenfél csapat egészére építsek?
    Illetve Support szerepkörhöz pár jó tanács. Folyamatosan ward használat megvan, illetve pár dolog, de valami mélyebbre vagyok kíváncsi :))
    Ugyan ide még egy kérdés. Pro meccsek folyamatossá való követése maitt feltűnt, hogy folyamat levan maradva a supp a csapt többi tagjától átlag 2-3 szinttel, de nálam valahogy párhuzamosan lépek szintet a saját adc-mmel. Ez miért van? Nincs farm lopkodás, ks és társai. :)

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák