Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kanczy

    Topikgazda

    válasz bloomaz #61011 üzenetére

    Én Sonához csak annyit mondanék, hogy szerintem alóban nem carry champion, és nehéz vele úgy játszani, hogy megérje őt pickelni.

    Az ultija pokoli erős, és sokat tud lanen pokeolni, illetve közepesen sustainelni, de ahogy mondod is, ha nincs adc-d, akkor kuka a meccs. Rettenet papír, és egy agresszívabb ellenfél a második szinten kettétör, onnantól pedig indul a vonat. Ezért játszom viszonylag ritkán enchantert (Nami, Janna, Soraka, Sona, Lulu, stb.). Többnyire lategame-ben nagyon erősek, de ha egy enchanterre ráugranak lanen, és szar az adc, akkor reccs - ez látszik a halálaid számán. Nekem a játékstílusomhoz jobban passzol a tankos engage vonal - Leona, Thresh, Naut, Pyke. Semennyire nem őróbáltad őket?

    Ugyanakkor egy brutál jó enchanter játékos egyedül megnyeri minimum a lanet, de ha teamfightban végig a backline-ban tud maradni, az egész meccset is. Egy igazán jó Soraka, vagy Janna játékosnál nincs idegesítőbb :N

    You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák