Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    A halálozások:

    És akkor egy újabb kis témaindító, hogy sokan mennyire idióta dolgokban tudnak meghalni, sokszor tényleg a fejemet fogom. A könnyebb áttekintés végett ezt pontokba szedem, ha valaki magára ismer kezeket fel:

    1. A torony diver:
    Amikor a csávó ilyen full early gémben annyira akarja a killt, hogy lvl 3-4-5 környékén már divolni akar, beugrik ész nélkül a torony alá, aminek sokszor az a végkifejlete, hogy ő meghal és az ellenfél meg életben marad. Türelmes zónázással, backelésre kényszerítéssel többre ment volna....

    2. A hátrányt nem felismerő:
    Épp a napokban volt erre egy példa, ez az a játékos, aki akármennyire is behind azt hiszi, hogy na ő majd megcsinálja a nagy playt és 0-5-ben is meg tudja ölni a 7-0-ás enemyt. Bemegy ha kell 100. alkalommal is és ugyanúgy meghal mint előtte 99X, teljesen ignorálja a tényt, hogy ő a gyengébb, egyáltalán nem tudja mit kell hátrányban csinálni.

    3. A buffot nem becsülő
    Ez is ismerős kell legyen, baronozás után nem hazamegy a többiekkel, hanem a másik ott maradt csapattársal így 2-en elindulnak a vakvilágba az enemy nexus felé és azonnal megöletik magukat, ezzel bukva is a baron buffot. Ezerszer előforduló példa, tényleg nap mint nap látom.

    4. Az overextendelő
    Ez az a játékos, aki soha nem megy haza teleport által, számára csak akkor van hazatérés ha meghalt. (sztem nincs is bindolva nekik a teleport gomb semmire) Addig addig pushol, amíg mindig halál lesz a vége, a frissen éledő 5-fős enemy team sem tántorítja el, leáll harcolni velük egymaga is az enemy base előtt, soha nincs visszavonulás, csak ezt az egyet ismeri, push a végsőkig! Legnagyobb feederek ezek általában.

    Még biztos lenne pár, egyelőre ezek ugrottak be, talán ezek a legsztereotíp megnyilvánulások.

Új hozzászólás Aktív témák