Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Kanczy #66035 üzenetére

    Jó erről beszélhetünk még. Most ez olyan, hogy nyilván értem amit mondasz, persze a játék csapatjáték is, szituációk halmaza.

    A blitzes példába belekapaszkodnék kicsit ha már felhoztad:
    Szóval a 0/10/1 Blitzcrank behúz valakit, akit megöltök utána egy teamfightban ezzel megnyerve a játékot. Ez így oké, de azt a valakit is meg kell ölnie valakinek, ha minden más csapattársaid is 0/10/1-ben van és az a carry akit behúztál 15-0-ban akkor mindenkit meg fog ölni. Szóval kellenek a killek, kell a KDA hogy megöljétek.
    Egy supporttal könnyű példálózni, hogy egy jó megmozdulással lehozta, de valakinek akkor is fednek kell lennie a csapatból, hogy abból egy győztes teamfight legyen.

    Szerintem low elo szinten az egyik legjobb dolog amit bárki tehet, hogy minél kevesebb goldot ad az ellenfélnek. A vesztes meccsek 80%-ban low eloban nem azon mennek el, hogy fú te atyaég valaki iszonyat base-racet tolt vagy valami olyan backdoort vagy outplayt amivel teljesen megfordított egy vesztes állást. A vesztes meccsek nagy része azon az egyszerű dolgon megy el, hogy a meccs elejétől fogva túl sok goldot adunk az ellenfélnek, amiből lassan vagy gyorsan de előnyre tesznek szert és utána szimpla nyers erőből le 1-shotolnak minket és betolják a bázist. Ez az a probléma amivel foglalkozni kell, és ez az mit én speciel nem segítek elő semmilyen formában.

    Persze be lehet szélsőségesen állítani ezt is, mintha a basen állnék csak és tényleg konkrétan semmit nem csinálnék a mapon. Erre csak azt tudom mondani, hogy itt jön képbe egy másik fontos statisztika, a megszerzett gold, amit nagyon szépen feltüntet a játék a meccsek végén. Nos a győztes meccseinken szoktam ezt figyelgetni és vagy 1. vagy 2. szoktam lenne a játék során megszerzett össz-gold mennyiségben, ebben benne vannak az objektívek, killek, farm, wardok leszedése, tornyok ledöntése stb. Szóval ha ilyen jó a gold incom-om a meccsen, akkor viszont csak csinálok valamit nem?
    Jó farm, jó KDA, jó gold mennyiség, a mérhető statokban mindben elég jó vagyok nagy átlagban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák