Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    Story time:
    Ma elment a Fogarasi Tescóba szerencsét próbálni, bár tudtam hogy nagyon nem lesz sok minden, de ritkán van 1-2 jó deal és gyümölcs-zöldség akció miatt úgyis mentem volna :)

    Nagyon jó fajta, tele van áruval és már a LEGO rész is messziről látszott, hogy BP egyik legjobbja. 16 hónapos fiammal, odamegyek a legókhoz, erre odajön egy két nagyobb gyerekes anya és kezembe dobja a Duplót, hogy nekünk ez jó lesz, arukereso árakhoz képest -50%, csak egy darab van már belőle vegyem meg, mert elviszik! Én azt se tudtam mi van, megköszöntem, megnéztem neten, és tényleg igaza volt, még segített, hogy a közeli áruleolvasót is megmutatta, mert ő is csekkolta ezeket, mert sok ár nem volt helyesen feltüntetve. (LEGO Duplo - Tengeralattjárós kalandok (10910) - 3500 forint volt).

    Még észbe se kaptam, éppen hogy elkezdtem nézni a többit és felfogni, hogy most azért bőven vannak jó akciók, pl. minifigurás blind bagek 750 forintért volt darabja és még sok hasonló best buy cucc volt, DE volt 2 pasi, aki mint a gép tapizta ezeket, volt még egy nő is mellettük, az mobilját nyomta és kezelte a kosarat. Egyiknek volt ilyen vonalkód leolvasója, és külön dobozka gyűjtötte a cuccokat. Nem értettem az egészet, azt hittem dolgozó, de aztán láttam, hogy centiről centire végig megy az összes dobozon a leolvasóval, és dobják a kosárba, 40-50 minifigurát biztosan elvittek pár perc alatt. Amire felfogtam, hogy mi van, addigra már a jó dealek helyett csak üres polcok voltak. Brutál szinten nyomták. Mi még vettünk pár másik legót, nem voltak best buy, de mivel 11K fölött 15% lejött, így azért arukereso alatt jött pár kisebb szett, na meg lett sok gyümi is pluszba :)

    Szóval 30% helyett voltak bőven nagyobb akciók is, de kell hozzá szerencse, főleg ha ilyen komoly looterek is tolják. Az anyukának meg tökre köszönöm, hogy jutott nekünk is valami, gyerek már a kádban azokkal játszott :)

    [ Szerkesztve ]

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák