Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz maross #45964 üzenetére

    Én is rendeltem, tőlük.
    Azt írják a honlapon, hogy vagy EU-ból küldik vagy "megoldják" helyetted az ÁFA-vám-ot, neked nem kell vele foglalkozni.

    Emiatt mertem belevágni, de mivel a futárcégeknek elég horror vámkezelési díja van így direkt az olcsóbb szállítással kértem, gondoltam az normál posta lesz.

    Eredmény:
    1. Fedex hozta a 3 EUR-os szállítással is.
    2. Abszolút nem EU területről küldték, a számlán ott figyelt, hogy a vevő fizeti az egyéb költségeket...
    3. Még csak most fizettem be a Fedex felé (1 hónapja jött a csomag) és küldöm majd át a Zavvi-nak, de korábban rákérdezve megerősítették, hogy fizessem be és küldjem át nekik a számlát/bizonylatot, rendezni fogják.
    Ez most fog kiderülni tényleg megoldódik-e....

    (Amúgy a Fedex kegyetlen béna vám ügyintézésben. Jött egy mail, hogy belföldön a csomag, holnap hozzák. Másnap jött egy másik mail, hogy csúszik az egész... 2 nap múlva egy újabb, hogy vámkezelés kell, válaszoljak. Megtettem... napokig megint semmi, telefonáltam, azt mondták minden oké, ott a státusz! (weben semmi nem volt) másnap hozzák a csomagot.
    Így is lett.
    Kihozták. A nyilatkozatban az szerepelt, hogy kp-s fizetés. A futár szó nélkül átadta és semmi nem volt, azt mondta majd jön a számla. Kb. 1 hónapra rá kaptam meg 1 hónappal azelőtti dátummal. Ezért csúszig a sztori vége a fentiek szerint...)

    Szóval még bátran nem ajánlanám, de ha lezárul az ígértek szerint akkor OK.

    A csomag/doboz ügyben ahogy a többiek is írták: igényes csomagolásban jött abszolút sértetlenül.

Új hozzászólás Aktív témák