Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Kicsit akkor bővebben. Y510p vs Y50.

    A különbségekre térnék csak ki.

    Anyagminőség: Az y510p az utolsó csavarjáig is egy összerakott gép. A billentyűzet körül az a fémes réteg az nagyon masszívvá tette. Nagyon klafis. Y50 nél ez a gumiszerű matt műanyag. Nem valami meggyőző. A gép teteje és alja alumínium bevonatú. Ez mindenképp visszalépés

    Kijelző: Szerintem úgy voltak vele a lenovo-ék, hogy ezt UHD-val tervezték...de bizonyos piacoknak már túl drága lett volna úgy a készülék...úgyhogy...adják sima FHD kijelzővel. Na hát ennek a betekintési szögei az gyakorlatilag nulla. A 2010-es VAIO-mban jobb kijelző van. Y510p-nél a legnagyobb fényerőn már bántotta a szemem. Viszont az meg vibrált. Ettől függetlenül a régi modellben jobb minőségű moncsi volt. Egyértelműen.

    Hőfokok: Y50 ~10-20 fokkal hűvösebb. CPU 75, GPU 68 körül áll meg masszív BF4 alatt. (hűtőpadon).

    2 játékot próbáltam. Far Cry 3 és a Battlefield 4. FC3-nál mókolva egy medium-on tudtam játszani az Y510p-n. Feljebb emelve már erősen bug-os volt az SLI. Y50-nel ha nem is ultrán...de egy jó high-on szépen lehet játszani vele.

    BF4. Hasonló szintet hoz a két gép. Y510p-nél viszont erősebb volt a screen tearing. Ami eléggé zavaró. Szóval oda kellett a Vsync. Úgy viszont GPU limit áll be.

    Y50-nél medium-high között élsimítás nélkül szépen lehet játszani. Mediumon élsimítás nélkül ~70 fps van. Néha felugrik 110-re is...ellenben néha leesik 45-re. Szóval...olyan medium az ideális a multihoz.

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák