Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Roland-87

    aktív tag

    Nemrég vettem egy 55-ös b23-as oled tévét, minden nagyon szuper, kivéve egyetlen dolgot, ami viszont kezd az őrületbe kergetni. Szóval van az a funkció windows 10 alatt hogy "átjátszás eszközre" rákattintva kiválasztom a tévét és már indul is a film, ez így is volt, az első nap, másnap reggeltől pedig egyszerűen nem tudom ezt a funkciót használni, a windows nem tud csatlakozni, a tévé pedig azt közli hogy "eszköz leválasztva, ellenőrizze a kapcsolat státuszát" Rákerestem a hibára és a következőket megtettem:
    - windows tűzfal kikapcsolása
    - média adatfolyam továbbítás engedélyezése
    - router újrakonfigurálás
    - tv resetelés (ezután szintán 1-2 órán át jó lett)

    Ezután azt a tippet találtam még hogy csináljam fordítva, tehát a tv médialejátszójával keressem meg a gépemen a megosztott filmeket, ez is működött, szintén pár óráig, ma már az sem megy, nem tölti be a mappák tartalmát csak fekete alapon teker a végtelenségig, van hogy néha sikerül de a filmeket akkor sem indítja el mert megint csak teker.

    Találkozott valaki ezzel a hibával? Illetve ha nem jó helyre írtam akkor milyen topikot keressek ahol esetleg megoldást találhatok erre?
    Ja és természetesen közös wifi hálózaton van laptop és a tévé, annyiban térek el hogy ez a router ap-ként van konfigolva és csak az 5ghz wifi szórását intézi.

Új hozzászólás Aktív témák