Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    Decepticon:
    Kuka voltam én ahhoz a Manjaro-hoz, semmit se tudtam kezdeni vele, valami live cd ami nem telepít, végül debi 7 netinst.iso lett belőle.

    lionhearted:
    Végül egy embedded cumón futnak majd, amiket hegesztenék, de minek koptassam a flasht a fordítgatásokkal? A memória kezelés, gcc, berkeley socket, device driver forráskód szintjén azonosak mindenütt. Csak egészen alap dolgokat használok, semmi extrát.

    ivana:
    Megevett az még 2-t is (4 gb ram van a gépemben) a feladatkezelő visszajelzése szerint, és még a 4 magnyi procit is megkínozta, de akkor is szánalmasan vánszorgott. Egyébként a virtualboxot is lecseréltem vmware playerre.

    Kérdés. Van egy debi 7 netinstall (debian-7.6.0-amd64-netinst.iso 227 mega + leszedett system basic tool-ok) telepítve, az már elindult. A /usr/src teljesen üres. Be lehet valahogyan szerezni csak a netinstall kerneljének a headerjeit, vagy az a játékszabály, hogy fordítsak új kernelt, és a headerek majd visszamaradnak, mint az ipari veszélyes hulladék? (VM alatt nem két perc lesz egy kernel fordítást végiggyűrni, ofc megúsznám, ha tehetném.)

    [ Szerkesztve ]

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák