Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz csixy #73737 üzenetére

    EZT találtam HP250G7 upgrade-hez. Gondolom már Te is belefutottál. Egy kedves barátosnémnak van egy régebbi - talán G5-ös? - i3-mal. Amíg nálam hesszölt - a gép!!! - próbáltam ezt-azt rajt. Teljesen jól használható, kellemes kis gépek. Igazi mindenens igáslovak.

    (#73726) ubyegon2:
    Sajnos minden Forint számított, mivel kellett vennem egy széket is. Ami eddig volt, azon azt hittem szétnyílik a derekam, mellesleg a háttámla is kitörött.
    Jó, hogy megnéztem milyen M.2-es megy a gépbe, 2240 és 2260. Ezek meg elég ritkák. PCX a kedvenc beszerzési forrásom, de ott drágább volt a kinézett 2,5"-os - ~3E-rel - 2240-es meg nem is volt.
    Egy FirstComputer nevű cégnél találtam úgy, hogy volt mindegyik és 20E felett díjtalan a szállítás :DDD WD Blue-t szerettem volna, de Green lett, most erre futotta. Adattárolás lesz a feladata, illetve egy virtuális gép fájjai lesznek rajt. Mindegyik SSD-re 36 hónap a garancia, ha kibírja örülök, amúgy is lesz backup mindenről :)
    Az, hogy egy SSD mennyire ajánlott vagy sem érdekes, a Samu 840-em sem volt ajánlott, sőt... Mégis kb. 5. éve hibátlanul működik.
    Manjaro megy majd rá, létrehozza az is a swap-ot. Nem véletlenül lett EliteBook. :D

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák