Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz Apollyon #1057 üzenetére

    mint mondtam, az a program, ami fontos, nem megy újabb firefoxon, tehát nem váltok. ha jól tévedek (de ebben nem vagyok teljesen biztos) javascript motort cseréltek 8.1 és 9.0 között, ezért nem működnek vele bizonyos dolgok.

    ha váltani kell, akkor vagy mate, vagy csak a kernelt downgradelem, vagy nem tom mi lesz. még az is előfordulhat, hogy megtanulom azt a fostos 3-as gnómot, ha esetleg addigra ők is eldöntik, hogy mit akarnak belőle. de igazából nincs nyomás az upgrade-re, amíg van olyan régi videokártya, amihez van a kernelben driver, addig nekem ez jó. kernelt is lehet forgatni, van még itt tákolási lehetőség... lezsírozok pár ócska hálózati kártyát, mert azoknak a drivere kérdés még, oszt jónapot :)

    egyébként például a távmenedzsmenthez még a 8-as firefox is új, van felrakva egy 2-es, azzal szoktam távmanagelni, meg olyan régi jdk-val, hogy a gyártója már nem is tud róla :)

    "Az ugye megvan, hogy egy olyan usernek ajánlottál alfa verziós böngészőt, aki egyébként oldstable Debiant használ?": az ugye megvan, hogy olyan usernek ajánlotta a profilkészítést, aki nem kétnapos friss debian user? :) de nem szóltam miatta, jobb a békesség.

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák