Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki16

    addikt

    válasz simonjoe #111527 üzenetére

    Kombit vettem, nálam más nem is jöhetett szóba. Az elsőknek bőven van hely, semmivel sem kisebb mint a Passatban. Hátul már szűkösebb, de akik ültek azt mondták simán jó és kényelmes. Én még nem ültem hátul, de ha rajtam múlik soha nem is fogok :D Nagyjából 10-15 centivel kisebb hosszban és tengelytávban a B7 Passat Variant-nál. Bővel elég nagy a csomagtartója. Belső adatokat is összehasonlítottam vásárláskor, mert nem akartam kisebbet sokkal a VW-nél.
    Csak, hogy tudj viszonyítani. Minden kettő érték ledöntött üléssel értendő. Passat: 1641 – 1716 L, Auris: 1658 L. Elenyésző a különbség. És a gyakorlatban is ezt tapasztalom. Semmit nem lehet abból látni, hogy az akku elenné a helyet. CC-nél biztos nagyobb :)

    (#111526) stickermajom Jöhet bármi. Okosítom magam ki folyamatosan a témában.

    (#111529) i-sti: Lesznek képek amint kif@száztam a kocsit :D Ez az egy van: [kép] Belszéljenek helyettem a számok még pluszban az előbbi beszámolóm után. [link] De biztos vagyok benne, hogy tudja a Jazz méreteit bőven :) Nincs még számolt fogyasztásom, mert amióta megvettem csak egyszer tankoltam és azóta azzal megyek. Hamarosan kifogy és lesz adatom. BC szerint 4,6 az átlag jelenleg 700 km után. Ebből 500 csak és kizárólag város. BC ilyeneket írogat nekem. [kép] [kép] De írom amint lesz valós mért. Ugyanahhoz a kúthoz megyek, hogy még "hitelesebb" legyen.

    (#111528) tboldi: Oké megérdemlem :D

    [ Szerkesztve ]

    A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák