Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz hellomi #179357 üzenetére

    Retekség ez az egész. Meg az is, hogy olyan olajfogyasztási mennyiségeket írnak a használati utasításba természetesnek, ami érdekes módon más autóknál már rég hibára utal.

    Nekem autóm még nem volt, amit úgymond kevés kilométerrel vettem volna. A legkevesebbel az IS-t vettem 163ezerrel. Így minden autómmal 200ezer km felett jártam/járok és egyiknek sem kellett utántölteni 2 csereperiódus között.
    Még az igásló, sokszor hidegindított, rövid távokat futó matuzsámel Swift sem eszi (mondjuk ez már tényleg meglep).

    Nekünk a céges Ford Focusban is ott lötyög a jobb oldali ajtó zsebében a kezdetektől az olajos flakon. Mondjuk azt nem tudom mennyit csipeget, mert van rá ember, aki karban tartja, mosni viszi, de majd megkérdezem.

    Ja 3 éves és múltkor a vezető oldali ajtó gumikéderét vissza kellett ragasztani, mert a nagy melegben felpuhult a ragasztó és levált a kéder....

    Most kaptunk elektromos Leaf-et. Holnap ki is próbálom, kíváncsi vagyok tényleg annyira nagy dolog-e ez az elektronyos autó. Mondjuk másik részén a cégnek van már régebb óta, ott mondják a kollégák, hogy télen ésszel kell lenni az ablak és utastér fűtéssel, mert a frissen feltöltött autó nagyon hamar ott tart, hogy 50 km-re csökken a hatótáv...

Új hozzászólás Aktív témák