Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ghiottone

    nagyúr

    Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek.

    Anno integráltam a magyar nyelvet az Atrix 2 ICS és JB gyári romjaiba most a Moto G-vel teszem ugyanezt az AOSP féle magyar .xml-ek segítségével - de a végeredmény nem akar összejönni.
    - Az egyik fontos különbség, hogy nincs a system\etc mappában locales vagy setlocales.conf - az Atrix 2-ben volt és a végén beírtam a hu-rHU Magyar lokalizációt akkor utána választható volt a nyelvek között a magyar. Itt hiába raktam be a magyar .xml-eket, values-hu-rHU mappákat az appokba és eresztettem rá a morelocale-t nem változott semmi. Az alkalmazások gond nélkül mentek de a google cuccok és az utólag telepített alkmazásokon kivül más nem lett magyar. - a setup.apk-n kívül a framwork-res, systemui, settings (összesen 49) alkalmazásba került magyar nyelv. A setup.apk most lesz kész -az nem tudom befolyásolhatja-e :F
    - az alkalmazások becsomagolásakor az:
    apktool b xy --- majd a dist mappából törlés, build\apk mappába belemásol az eredeti META-INF, Android-manifest, resources majd utána újból apktool b xy - és a kész apk-ot használtam. Visszapakol, engedélyek beállít, alkalmazás megy, de nem magyar, hanem eredeti angol nyelven. (atrix 2-n itt már magyar volt amit így tákoltam össze)

    android-sdk felrakva, összes Motorola driver felrakva, alkalmazások visszacsomagolása gond nélkül ment - valami mégse ok :O Valami ötlet? illetve hol lehetne egy 4.3-as romba lokalizációt beállítani, módosítani?

    (az alkalmazott módszernél lehet, hogy tudtok jobbat is de én csak hobbi szinten, az elolvasottak alapján dolgoztam - ezért ne kiabáljátok le a hajam :DDD )

    Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

Új hozzászólás Aktív témák