Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Válaszolt a mySugr Team a levelemre, köszönöm zolmesz-nek a levélfordítást (hüle google :) )

    Úgy látom egy-két emailt még meg kell eresszek, pár egészségügyi szervezethez/kamarához :F , megkérdezem őket, hogy kell e valamilyen engedély vagy valami, hogy használhassa az "Egy Csepp Figyelem" alapítvány az alkalmazást....hát valaki csak válaszol majd, vagy valami csak lesz...ennek a témának talán érdemes kicsit utána járni....

    ---------------------------------------------------------------------------
    Hi Zsoltán! So great to hear from you :)

    I'm glad you like the app, and that it helps you. I'd love to add the file to the app, and will chat with our team about adding it as an official language! So far we haven't started offering our apps in Hungarian, since we don't speak it in the team and cannot really offer a good service in Hungary. Our flag ship app, the mySugr Companion, is also a medical device application which is required to be translated into the languages of the countries it is offered in, which also hinders us from really focusing on Hungary – sad to say.

    Oh what official authorities would we need to chat with so as to get their "stamp of approval" in Hungary? We already have experience with CE, FDA, TGA, Health Canada and Health Singapore!

    Would we be able to ask for your help in getting our product out to the people, if we'd launch in Hungary? Warning, that is not just a launch and forget, but a real service – we have customer support in 6 languages, monthly updates of mySugr Companion, Quiz and our new web app. So this is not just a "fire and forget" thing once we enter a new country.

    I love your work at the Drop foundation! Thanks to google I could read more about you on your website and I really appreciate the work and effort you put in. Thank you for taking care of our Hungarian brothers and sisters!

    Best,
    Fredrik

    Fredrik Debong | Co-founder, Community Relations Lead
    T1D since '84

    @fdebong

    Oh by the way, we have a new app for iOS! Called mySugr Diabetes Quiz – With this one, we want to help people brush up on their d-knowledge!
    http://mysu.gr/QuiziOS

    ------------------------------------------------------------------------------------

    Örülök, hogy tetszik a program és hasznos neked. Szeretném hozzáadni a file-t a programhoz és beszélni is fogok a csapatommal, hogy a magyart is felvegyük a hivatalos nyelvek közé. Még nem engedélyeztük a programot Magyarországon, mert mi sem beszélünk magyarul és nem is tudnánk megfelelő szolgáltatást nyújtani az országban.
    A legfőbb programunk a mysugr Companion, ami szintén egy orvosi eszköz és amit szintén szükséges lenne olyan nyelvekre lefordítani, amely országokban meg szeretnénk jelenni, szomorú, de így ez is akadályozza azt, hogy Magyarországra is összpontosítsunk.
    És milyen magyar hivatalos szervekkel kellene is megbeszélnünk, hogy ott is hivatalos orvosi eszköznek minősüljünk? (szóval a magyar szabványokhoz is igazítani kellene a programot, valami ilyesmit akar írni)
    Van már tapasztalatuk a felsoroltakkal (CE, FDA, TGA, Kanadai és Singapore-i egészségügy).
    Vajon számíthatunk a segítségükre (magyar egészségügy), hogy eljuttassuk a programunkat az emberekhez, ha megjelenünk az országban?
    És nemcsak kiadjuk és elfelejtjük, igazi szolgáltatás nyújtásról van szó, jelenleg 6 nyelven van ügyfélszolgálat, havi frissítés, kvíz és webes alkalmazás.
    Szóval nemcsak jöttünk, láttunk, lelépünk módszerrel élünk, ha már egyszer belépünk egy országba.
    Tetszik a munkád az "Egy csepp figyelem" alapítványban. Hála a google-nak sok mindent olvashatok rólatok a weboldalon, és igazán nagyra értékelem a munkátokat és az erőfeszítést, amit tesztek.
    Köszönjük, hogy gondoskodtok a magyar sorstársakról!
    Ja, és Iphone-ra megjelent a mysugr Quiz alkalmazás, hogy tanulni is lehessen a cukorbetegségről.

    -----------------------------------------------------------------------------------

    Köszönöm zolmesz-nek szintén a javaslatokat, az alkalmazásban történő szó/mondat/fogalom cserékre vonatkozólag. Este frissül az alkalmazás, hibajavítások többek közt. Letöltés a fórumunkon.

    https://gamergep.hu/

Új hozzászólás Aktív témák