Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TODI1111

    addikt

    Sziasztok!
    Volna kedve valakinek egy magyar fejlesztésű progit magyarítani? Bocsánat, de csak így tudom linkelni mert máshogy nem lehet (napok óta nem működik a link beszúrás)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tresorit.mobile

    "A Tresorit egy olyan itthoni startup vállalkozás, mely katonai szintű titkosítással védi a felhőbe feltöltött felhasználói dokumentumokat. A szolgáltatás kezdetben 5 GB tárhelyet biztosít, ami 16 GB-ig ingyenesen bővíthető, de természetesen igénybe vehetők bővített csomagok is. A Dropbox-al ellentétben a cég garantálja, hogy az adatokba a tulajdonos és az arra jogosult személyeken kívül senki sem fog beletekinteni, a hozzáférés pedig bárhol lehetséges, akár különböző operációs rendszereken (Windows, Mac, iOS, vagy Android).

    A Tresorit és a többi online megosztó szolgáltatás közti különbség az, hogy itt a szolgáltató nem látja az adatokat, ezt nevezik kliensoldali titkosításnak.

    A magyar startup jelenleg 40 főt foglalkoztat, viszont nagyon komolyan fejlődik, a világsajtó is foglalkozik velük, a legutóbbi tőkebevonásuk pedig 700 millió forint volt. Az egyik legnagyobb kihívásuk az ún. „Hacker Challenge”, azaz 50.000 dollárt ajánlanak fel annak a hackernek, aki feltöri a titkosítást. Több mint 450 nap alatt 900 hacker közül egynek sem sikerült, ez pedig azt bizonyítja, hogy a vállalkozás sikeres és megállja a helyét a legnagyobbak között."

    / forrás: tech.hu /

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák