Hirdetés

Aktív témák

  • Csakénvagyok

    őstag

    válasz Szellem. #10967 üzenetére

    Tehát:
    Ez is egy topik hozzászólás, nem első hsz, nem feltételez magáról szakmaiságot.

    Én meg a saját tapasztalatomról. Te 5 külömböző hsz-ben is álítod hogy ez mindent kinyír, szó sincs arról hogy csak a saját véleményed írtad le.

    Az hogy Kéne más programokat is beletenni és nem kellene azt álítani hogy tökéletesek pedig pont az első hsz 14es pontjára vonatkozott. Én az A-Squared-et javasolnám, ez is free. De akárhányat még mondhatunk.

    Persze hogy van free verziójuk is, de fojamatosan ezt a kettőt javasolni marketingszagu, mert van fizetős verziója is.

    Mellesleg, nem mindenki álítja hogy megoldotta minden problémáját, itt vagyok én, rögtön példának.

    Végül, nyugodtan linkelhetek, de hát nem tőled linkeltem csak a keresőbe beírtam hogy Malwarebyte's Antimalware és SuperAntiSpyware, nem tehetek róla hogy csak a tiedet lökte ki. Nem beléd kötöttem csupán egy dologba, szerettem volna más programokat is látni az ajánlottak közt.

    Szer: blattida Nem csupán free programok vannak benne. Nekem úgyis olyan érzésem van, hogy ugyan szofisztikáltan, de rá akarnak valamire beszélni, hogy az tökéletes, és nekem elég. Több progi van benne,de megfigyelted az meik van külön kiemmelve vastaggal? Eltaláltad, csupán a SAS és az MB AM. Viszont ha marketing a szájíze, legalább ne legyen sértődős ha le reklámozzák, ha nem az, akkor szeretnék egy picikét pártatlanabb véleményt látni. Mert hát nem olyan tökéletesek mint álítjátok.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák