Hirdetés

Aktív témák

  • Paarthurnax

    senior tag

    Nem tudom van e valóság alapja annak, hogy a nem jogtiszta antivírus programok nem adnak olyan védelmet, mint a rendesen megvett verziók. Mintha régebben valami olyasmit olvastam volna, hogy a lopott licenszel frissítést letöltő verziók más információt kapnak.
    Az viszont biztos, hogy öcsém utóbbi két évben két vírust is bekapott NOD32-vel és tudom, hogy nem vette meg, hanem egy haverja rakta fel neki. Most mondtam, hogy talán ideje lenne egy ingyenest felrakni vagy vegyék meg a családi gépekre a Kaspersky-t. Úgyhogy megvették ők is a három gépes licensz-t, $40 gépenként, de ahogy látom az ESET olcsóbb lett volna. Most már mind1. Én a 2009-est ha jól emlékszem $50-ért vettem meg.

    Egy probléma maradt csak, hogy a három családi gépből egy gépen teljesen leállt az Internet és csak akkor működik ha deaktiválja a Kaspersky-t. Nem tudom mi lehet azzal a géppel, lehet valami mással akadt össze. Mivel nem otthon lakom csak Skype-on tudom segíteni öcsémet, de eddig nem találtam meg a probléma okát. :F

    Diablo 3 - BoGyesz#1484

Aktív témák