Hirdetés

Aktív témák

  • etele34

    tag

    válasz Szottar #15758 üzenetére

    Szia Szottar!
    Próbáld meg a következő képpen.
    Ha jól látom akkor a problémád az, hogy KIS már telepítve van a gépre de az A-Squared AM nem megy fel utána.
    Következő a javaslatom és az elméletem szerint kivitelezhető annál is inkább mivel az A-Squared több olyan baráti gépen is megy párhuzamosan a valós védelmével együtt ahol a fő védelmet a KAV látja el. Akár Comodo akár ZA vagy OnlineArmor tűzfallal párosítva. Már csak azért is mert jó egy komoly és megbízható anti-spyware védelem is a vírus védelem mellé.
    Tehát: kapcsold ki a KIS-ben a Proaktiv védelmet majd vedd ki az automatikusan induló programok közül addig amíg felteszed az A-Squaredet. Legjobb lenne ezt egy külső programmal megoldanod. Nagyon jó erre a Revo Uninstaller.
    Ha ez megvan akkor jöhet egy újraindítás. Ekkor már nem indul el a KIS. Így próbáld feltelepíteni az A-Squaredet. Szerintem így már menni fog majd. Ha megvan akkor és utána kapcsold vissza a KIS-ben a Proaktiv védelmet és tedd vissza a KIS-t az automatikusan indulók közé.
    Azért majd írj be ide, hogy sikerült-e feltenned ezzel a megoldással az A-Squaredet.
    Szerintem nem fognak utána már összeakadni egymással.
    KAV a Comodo (csak a tűzfal) vagy éppen a ZA telepítésénél is komolyan reklamált és ezzel a trükközéssel tudtuk feltelepíteni.

    [ Szerkesztve ]

    " Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

Aktív témák