Hirdetés

Aktív témák

  • Xelo

    addikt

    válasz Cimi86 #19489 üzenetére

    nincs, 1 volt.

    csaba1203: a panda cloud még baromira kiforratlan, én nem ajánlanám bárkinek is feltenni

    Szottar: azt nem is vonom kétségbe hogy a Kaspersky detektálási aránya jobb. nem is erről van szó, csak nézd meg a program fejlesztésének mikéntjét: mintha a hétköznapi felhasználókkal akarnák teszteltetni a programot. még mindig tele van bugokkal, sok gépen instabil, ami nekem azt jelenti hogy megbízhatatlan, akármilyen biztonságérzetet is nyújtana. Kaspersky-ről meg felesleges nekem mesélni, jól ismerem, a 7-es Anti Virust, Internet Security 2009et és a 2010est is sokáig használtam. :)
    mindent összevetve: ha a medve pl átlagosan felismeri a kártevők 90 v 92%-át, a Kaspersky meg 96%-át, és közben ezt úgy hogy az első szinte észrevehetetlen a gépemen és nagyon stabil, miközben a másik fogja a gépet, és még a fejlesztésében se élvez prioritást a rendszerigény csökkentése (példa: IS 2010 jobban terheli a gépet mint IS 2009, de még a 736os verzió is mint a 4XXes) nem kétséges mi az én választásom. persze kinek a pap..

    blattida: technikai értelemben értettem a lemaradást, csak tegnap este nem voltam képes megfogalmazni. nem is mondtam hogy nem jó írtó, csak bloatware, és szerintem nem éri meg az erőforrásigénye amikor van helyette sok más szoftver ami hasonlóan jól végzi a dolgát és észrevehetetlen a gépen

Aktív témák