Hirdetés

Aktív témák

  • muminka3

    csendes tag

    Sziasztok!

    Aspire One gépemen Avast! vírusírtót használok(free).Rendszeresen használom a CC cleaner programot is.
    DE!Úgy tűnik,hogy valami baj van a géppel,mert az utóbbi időben lassabban indul,bizonyos oldalakat nehezen tölt be és Skype használatnál néha a kép fogadása (a másik fél láthatósága) megáll 4-5 másodperc működés után,miközben nála látszólag tökéletesen működik.
    További hibajelenség,hogy a gép kikapcsolásakor bizonyos programot nem zár be,hanem megjelenik a "program befejezése..."ablak és ilyen kor csak az azonnali befejezéssel lehet zárni.Ennek az ablaknak a fejlécében egy :bluetooth...felirat van,de nem használok bluetooth-t a gépen.
    Kérlek segítsetek mi lehet a hiba oka és mit kellene tennem.Ha ezt valamilyen vírus okozza,akkor milyen programot kellene letölteni (ha lehet free verziót),hogy felismerje és eltávolítsa a nem kívánatos elemeket?A jelenlegi program nem jelez mostanában semmi gyanús elemet,amikor régebben jelzett kritikus dolgokat,természetesen azonnal elhagytam az adott oldalt.
    Amennyiben lehetséges,lépésről lépésre segítsetek a tennivalókkal kapcsolatban,mert nem vagyok technikai zseni,csak egy átlagos használó,aki nem szívesen adná ki az eszközt a kezéből,de tönkretenni sem akarja.
    Köszönöm a segítségeteket! :)

Aktív témák