Hirdetés

Aktív témák

  • BlackSeven

    aktív tag

    Hali Urak!

    Láthatóan engem ver a sors. :O
    Feltettem tegnap a kedves szomszédomnak ezt az AVG IS 2011-et. Van/lenne promos 1 éves kulcs de előtte csak a 30 napos trial ment fel óvatosságból. És milyen megérzésem lett. :K Rögtön a telepítés után a restartot követően a Tálca ilyen lett és nem is jelennek meg a gyorsindítóikonok sem.
    Nem történik semmi és átmegy végtelen folyamatba a gép. (egyébként egy alig egy éves laptop, abból is drágább/legjobb fajták egyike) Újabb restart nem lehetséges, csak a drasztikus vészkikapcsolás. Újbóli bekapcsoláskor szintén ez lesz, lefagyás azonnal a kék Tálca megjelenése után.
    Ütköző program nincs a gépre telepítve és WinxP/SP3 van rajta.
    Ha leszedem az AVG-t akkor nincs ez a hiba, de előtte sem volt még ilyen sosem.
    Mi a jó fene az ami miatt ez lett? :O :F Mit vagy hova kavar be az AVG? És másnál miért megy rendesen, engem meg szívat? :(

    #39944 OanteS

    Szerintem ne cseréld le. Nem azért, mert én itt és most így jártam a szomszédom gépe vs. AVG IS. Azért ne cseréld le, mert nem lesz jobb/több a védelmed minőségben sem és másban sem. Akkor érdemes váltani, ha erősebbé vagy hatékonyabbá válna ezzel a védelmed ahhoz képest, mint amit le szeretnél váltani. De ez csak az én magán véleményem persze de majd a többiek megerősítenek ebben vagy éppen az ellenkezőét fogják mondani.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák