Hirdetés

Aktív témák

  • BlackSeven

    aktív tag

    Szia blattida!

    (Látom korán keltél! ;] :K

    Beteszem offba mert nem teljesen ide vágó a téma.

    Kérdeznék személy szerint Tőled néhány dolgot, mint Comodo szakértőtől. :K
    Nos adott egy átlagos 4 éves laptop WinXP/SP3 AMD Sempron processor 3100+/1 GB RAM (ha jól jegyeztem meg) és egy még átlagosabb user is hozzá. Eddigi években csak NOD32 volt a gépén az XP saját tűzfalával. Gondoltam ráhatok kicsit, mert nagyon közeli idősebb rokon, de előbb körbejárom a témát mert én sem ismerem a Comodo-t.
    Nos úgy gondoltam, hogy felteszem Neki az XP-re a Comodo falat/Defens+-al együtt és maradna a NOD32. (mivel a fia mentett anno 1 db AVG AntiVirus 1 éves promót és szeretné kipróbálni lehet, hogy az lesz a NOD32 helyett, de még nem döntöttük el)
    Akkor a kérdéseim: - mennyire szereti a Comodo fal a Defense+-al megerősítve a NOD32-őt vs AVG AntiVirus-t? Itt főleg a lassabb betöltődésekre és a lassúbb netezésre meg hasonlókra gondolok. Azt már kiolvastam a hsz.-ekből, hogy a Comodo önmagában nem vagy alig fogja a gépet.
    Azért lenne ez fontos szempont, mert eddig az XP saját fala mellett a NOD32-vel a rendszer piszok gyorsan betöltődött a laptopon és észrevehetetlen volt a gépen a jelenléte.
    Még egy fontos kérdés: - ha mégsem jönne be ez a tűzfalas variáció akkor a Comodo-t le tudom-e szedni maradék nélkül? Gondolok itt arra, hogy a Bizt.központ is eltávolítottnak fogja tekinteni és nem figyelmeztet, hogy még ott van? Holott már le lett szedve. Egy barátom járt így csak azért kérdezem ezt.

    Köszi előre is a válaszokat a sok kérdésemre. :R :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák