Hirdetés

Aktív témák

  • BlackSeven

    aktív tag

    válasz 78zolika #42174 üzenetére

    Kíváncsian várom a tapasztalatokat majd.
    Itt mindig láthatod, hogy melyik az éppen legfrissebb adatbázisa. (jobb nyíl alatt választható a legördülőből a Premium)
    Arra majd számolj, hogy az időeltolódás miatt úgy 6-7 óra múlva kapjuk csak meg a frissítéseket az ottani helyi időhöz képest. Annyit ki tudtam deríteni ez ügyben, hogy amikor (a fenti oldalon látható és helyi idő szerint) kint van már az adatbázis a szerveren, akkor az még csak a helyi idő és az ottaniakra érvényes. Csak utána küldik át (kis idő elteltével) az Ausztrália feletti műholdra és majd csak ezt követően az európai kontinens feletti műholdra. Az Európa feletti műholdunkra az Ausztrália feletti geostacionárius műholdról jönnek át a csomagok. Sajnos ilyen a rendszer és ezen nem lehet mostanában változtatni. Nagyon szigorúak a bérlési és prioritási szabályok ezeknél a kommunikációs műholdaknál.
    No és természetesen hozzá jönnek még köztes idők (a rendszerből adódóan) és ez plusz rátesz legalább még 1 órát de inkább lehet valamivel többet is még az ottani helyi időhöz képest. Így jön ki a 6-7 órás plusz időeltolódás minden egyes frissítéshez.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák