Hirdetés

Aktív témák

  • R.Danel

    csendes tag

    Na eddig volt a Vipre korszakom vélhetőleg. Kezdte azzal már szombaton reggel, hogy amikor húzta le a frissítéseket a lefagyás közelébe került a gépem. Ez így ment egész nap. Aztán vasárnap már csak kézzel indított frissítésre volt hajlandó de ekkor is nagyon behalt a gépem.
    Ma reggel óta be vagyok kapcsolva és a legfrissebb adatbázisa már a 7248, de nálam még mindig a 7241-en áll. Hiába nyomom rá, hogy a frissítse, az a válasza, hogy nincs újabb és a legfrissebbet használom. Ezzel a 7241-el kapcsoltam ki tegnap este.
    Ezzel még nincs vége az agymenésnek, mert mérgemben leszedtem egy órával ezelőtt a gépről és azóta WinXP Biztonsági központja állandóan dobálja az ablakokat, hogy a Vipre AV és Tűzfala ki van kapcsolva. :D
    Próbáltam a Fire által betett gyári eltávolítót is futtatni és ahol csak találtam, minden maradék bejegyzést kitörölni, de semmi változás. Megpróbáltam újra telepíteni a Vipre Premiumot de alig kezdődik el a telepítés ki is lép belőle. Elindul a telepítést jelző folyamat csík és egyszer csak megáll majd vissza felé megy és utána kilép a telepítésből.
    Ha most ezért újra kell húznom a Windowst akkor megüt a guta azonnal. :W

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák