Hirdetés

Aktív témák

  • McKane

    senior tag

    válasz Fire/SOUL/CD #42277 üzenetére

    HarryPotter, 12-es csaj és Fire/SOUL/CD részére:

    " Termékportfóliónk összetételét tekintve a korábbi formában érhető el a továbbiakban is. A változás lényege, hogy a VirusBuster minden terméke új keresőmotort használ, mely erőforrás felhasználását tekintve sokkal kedvezőbb paraméterekkel rendelkezik a korábbi verziókhoz képest és ehhez minden felhasználónk (egyéni és vállalati is) a termékfrissítéseken keresztül automatikusan hozzájut. ebben a tekintetben nem különböztetjük meg ügyfeleinket, hiszen fontos számunkra, hogy egyéni ügyfeleink is azt a minőséget és alaptechnológiát kapják, melyet a nagyvállalatok. {...} a felhasználói igények kiszolgálására a korábbiaknál is kiemeltebb hangsúlyt fektetünk, magyar nyelvű gyártói támogatásunkat megerősítettük. Jelenlegi felhasználóink számára, akik már ismerik a VirusBustert, ez elsősorban az új keresőmotor által biztosított alacsonyabb erőforrás felhasználáson keresztül érzékelhető, iletve arra törekszünk, hogy a mindennapokban is érezzék, hogy egyre jobb minőségű terméket használhatnak egyre jobb kiszolgálás mellett.
    Új kommunikációnkkal és stratégiánkkal célunk, hogy megszólitsuk a prémium, valódi minőségi igényekkel rendelkező egyéni felhasználókat, akik jelenleg még nem tartoznak ügyfélkörünkbe.
    Örülünk, hogy Önt már ügyfeleink körében tudhatjuk és reméljük, hogy a továbbiakban is elégedetten használja termékeinket. "

    nagyjából ennyi a lényeg a hosszú válaszlevélből...

    ja, és ma a VB Prof. 7MB frissítést kapott le.. :U

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák