Hirdetés

Aktív témák

  • Alex Carver

    csendes tag

    válasz BigManus #48440 üzenetére

    Szia!
    Az, hogy user error az azért nem olyan egyszerű szerintem.
    Végül aztán tegnap délután hazafelé a szokásos benzinkutunk shopjában a számlát fizetve vettem egy KIS2011-et is gyorsan. (89.95 $ volt csak 3 évre, az eheti fizetésem egy napi hányadát feláldoztam a védelemre)
    Most legalább a következő 3 évig jó védelem lesz a leendő férjem szüleinek azon a gépen. Egyébként errefelé szinte mindenütt lehet kapni kasperskyt. A hypermarketekben, a mindenféle shopokban, benzinkutaknál…
    Ma reggel (nem sokkal ezelőtt) közben megjött a netszolgáltatónk válasza is a kérésemre. Még rajta volt a levelező szerveren az az e-mail és meg tudták küldeni újra. (gyorsak voltak és mindent az ügyfélért)
    A feltelepített KIS2011 azonnal jelezte, rögtön abban a pillanatban amikor meg lett nyitva a levelező program (Mozilla Thunderbird) hogy van egy fertőzött e-mail, majd azonnal törölte is a csatolt fájlt amit jelzett is a felugró ablakában. Még rákattintani sem volt időm a incoming message –re már törölve volt. Kaspersky kérte, hogy indítsam újra a számítógépet a megmaradt fertőzések eltávolításához. Kicsit félve restartoltam, az előzőek után, de minden normálisam visszajött az restart után, tehát véglegesen és hiánytalanul tudta törölni. Nem úgy mint azt MSE tette. Erre értettem, nem olyan egyszerű ez az user error. Védelem is kell még mellé, ami teszi a dolgát ha kell.
    Ha akkor Kaspersky lett volna és nem MSE akkor nem is történik meg és nincsen ez a story sem. De hát nem én döntöttem akkor arról, hogy mi legyen azon a gépen.

    (remélem nem nagyon hibás nyelvtanilag a szöveg, próbálom ezért a helyesírás elemzőt is használni)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák