Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zed01

    őstag

    Leírom tapasztalataimat a Panda Cloud antivírus Pro-ról. (Fire hálám örökké üldözni fog az egy éves promóciós licenszért!) Szóval, teszteltem néhány kártevővel és nagyon szépen fogja őket, meg a 0day kártevőket is. Volt olyan 0day (2011 júl 15) kártevő ami a tíz kártevőt tartalmazó csomagból hatot megfogott. Persze a a régebbi kártevő mintákon még nagyobb a felismerési arány (98-99 %). És ami feltűnt ezzel a vírusirtóval kapcsolatban, hogy a felismerése óráról órára változik, persze pozitív irányba, mert volt olyan 0day kártevő pakk, ahol nem ismert fel csak négyet a tizenkettőből, de három óra elteltével már felismert nyolcat.

    Rendszerterhelése szinte nincs is, ugyanis minden felhőben intéz, még a vírusdefiníciós fájlokat sem az user gépén frissíti. Állandóan percre pontosan naprakész a vírusirtó. Úgy néz ki megtaláltam a tutit, ha lejár a pro, akkor egy év múlva meg fogom venni.

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Új hozzászólás Aktív témák