Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Közönségkedvenc Galaxy vált One UI 6.1-re

    ma Ezen a héten sem tétlenkedett a Samsung szoftverfejlesztő csapata.

Új hozzászólás Aktív témák

  • zed01

    őstag

    válasz #41133696 #3165 üzenetére

    Én meg azt nem értem, hogy egy netkávézóban miért windowst használnak. Ugyanis nem elég hogy ki kell fizetni a windows árát, de még a MS olyan pofátlan hogy további pénzt kér ha üzleti felhasználáson van a windows. Plusz az egyéb járulékos költségek, mint vírusirtó, tűzfal, stb. Sokkal egyszerűbb egy ubuntu LTS-t használni és akkor a pénzéhes MS elmehet a pics@ba. Úgyis egy netkávézóban, főleg egy könyvtárban böngészésre használják a gépet. Ráadásul, mivel linux így még azon sem kell aggódni hogy valamelyik agyatlan user olyan honlapot nyit meg, ami miatt gallyra vágja az operációs rendszert.

    PS: Azon gondolkodom hogy a videotékám egyikének a szolgáltatását kiegészítem netkávézóval, de én biztos a gépekre vagy stabil debiant, vagy ubuntu LTS-t rakok fel.

    Esetleg megveszem még mellé egy két gépre a Counter Strike: Source-t, ami hibátlanul fut az ingyenes wine-n, meg a Quake 4-et aminek van linuxos portja csak egyelőre még a játékok üzleti felhasználásával nem vagyok tisztában.

    [ Szerkesztve ]

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Új hozzászólás Aktív témák