Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Szellem. #6048 üzenetére

    Kaspersky sem zárja azokat a portokat, nyitva vannak, meg még más, "kiemelt" portot sem zár le. Manapság ezek a portok már nem jelentenek kiemelt biztonsági kockázatot, valamint bizonyos rendszerösszetevőknek/szolgáltatásoknak kell is. (Tiltani meg csak akkor, ha tényleg tudja a user, hogy mit csinál...)

    "És az sem teljesen igaz, hogy a legtöbb IS nem kapcsolja ki a win7 falát"
    Nem is írtam ilyet, azt írtam, hogy több kergető sem kapcsolja ki. Ha végigszaladnánk az ismertebb kergetőkön, nem lennék meglepve, ha fele-fele arány jönne ki ez ügyben, pláne ha még azt is figyelembe vennénk, hogy hány olyan kergető van, ami elméletileg ki kellene hogy kapcsolja, de gyakorlatban meg nem mindig jön össze a dolog, pl BD avagy az általad is említett Avira IS sem jár mindig sikerrel. Szóval vagy előtte vagy utána, de így is-úgy is rá kell nézni a OS falára, függetlenül attól, hogy valaki guru-e vagy sem, ez esetben meg egyszerűbb, ha telepítés előtt kilövi az ember...

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák