Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FistXL

    aktív tag

    válasz salaud #64020 üzenetére

    Annyit tennék hozzá a hsz-edhez, hogy a kissé zavaros fogalmazás véleményem szerint a létező legkisebb probléma az AV programoknál. Pontosan 17 másodperc volt megtudni, mi az a SONAR a beállításokban az opció melletti kérdőjelre kattintva, majd elolvasva azt. Amiben a Norton az egyik legjobb, az a stabilitás, a többi AV-hez képest minimális buggal rendelkezik (de rendelkezik), nagyon kicsi a rendszerigénye és elég jól szerepel a teszteken is, meg a korábbi ph hobby tesztelős topikhoz feltett mintákat is elég jól felismerte.

    Azokat a tényleg idegesítő optimalizálós hülyeségeket pedig könnyedén ki lehet kapcsolni, én 3 hónapja megtettem, azóta nem akadékoskodik.

    Azt pedig nem tudom hova tenni, hogy neked 2,5 órába telt mire átvizsgált 12 rar fájlt, feltételezem nem terabájtos nagyságrendűek voltak, mert az 1000+-os mintás csomagot nekem pár perc alatt végignézte. a segítségkéréses opcióval én is találkoztam, az WTF :F
    KIcsomagolás közben nem talált semmit valóban, de amint bementem a letöltésekbe (oda bontottam ki a rar-t) egyből nekiállt kártevőirtani.

Új hozzászólás Aktív témák