Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Highground

    aktív tag

    Üdvözletem mindenkinek!

    Van egy vágyam :DDD Szeretnék egy Logitech G25-öst,de most sajnos éppen nem állok anyagilag a helyzet magaslatán,ezért arra gondoltam eladnám a meglévő tényleg alig használt MOMO-mat és Freedom 2.4-es joystick-omat,ezzel is megkönnyítve a vételt.
    G25 vásárlás oka: Rájöttem nem versenyezni szeretek hanem "cruise"-olni,pl.:TDU,TDU2-vel és arra ez a kormány a legmegfelelőbb,élethűsége miatt!(éppen ezért nem is volt agyonhajszolva soha a kormány)
    A joystick meg talán még kevesebbet volt használva :) Egy évben 2x ha elővettem(veszem) :)
    Viszont nem akarok sem pofátlan sem palimadár lenni,ezért az itteni tapasztalt úriembereket kérdezném: Szerintetek mennyit érnek ezek a cuccok manapság? Ti mennyit kérnétek érte és mennyi a vége? A két játékvezérlő tényleg megkímélt állapotban van,ha kell képet is tudok róluk küldeni mert még küllemi hiba sincs(karc,folt,kopás,ilyesmi) rajtuk. Természetesen hibátlanul működnek. Garancia már egyikre sincs,a kormányon nemrég járt le (azthiszem decemberben dobtam ki a garancialevelet) Szóval szeretném kérni a tanácsotokat. Ha esetleg tapasztalatokkal tudtok szolgálni G25-ös terén az is jól jön,vagy ha netalántán valakinek van egy ilyen és eladná mondjuk 3 havi részletre az lenne a legjobb! :DDD (peeersze)

    Előre is köszönöm a segítségeteket és tanácsaitokat!

    István

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

Új hozzászólás Aktív témák