Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mave13

    őstag

    válasz cashback #30164 üzenetére

    Üdv!

    Egy hsz-en belük két ár az valóban érdekes. Ez inkább elírás lesz, megesik.

    Árak egységesítése:
    ugye ez most valami vicc? Írj ránk programot, optimalizáld a működésünk, és máris egységesek lesznek az árak.
    Komolyra fordítva: nincsenek megszabott árak. Kvázi mindenki azt írja be, amit jónak gondol. Nincs megszabott tarifa, ez nem lehetséges. Mindenkinek van némi rutinja, mindenki utána néz az alkatrészeknek, ha nem tudja fejből az árat. Pl. A fenti hsz-em 1 óra 10 perc volt, direkt néztem. Árazás és árazás között 10-15% eltérés teljesen normális.
    Mi nem azt mondjuk, hogy mennyiért vedd, vagy add el a terméket, hanem azt, hogy mi mennyit adnánk érte, vagy mennyiért adnánk. Ez nyilván szubjektív. Mint ahogy az is, hogy valaki elfogadja-e a véleményünket, vagy nem. Ez a ti felelősségetek, nem a miénk.
    A miénk -szerintem- az, hogy ha már egyszer írunk valamit, akkor azt legjobb tudásunk szerint tegyük. És itt most tök mindegy, hogy valaki ármester-e, vagy sem. Az nem jelent semmit. Ha valamit beárazok, akkor igyekszem maximálisan utána nézni, hogy ne mondjak baromságot. Ez nekem fontos. Tévedhetek, ez természetes, akkor kérdezzetek, és vagy megindoklom, vagy javítom. Gondolom, ezzel a többiek is így vannak. (Remélem.)

    Icewolf || kósza ||

Új hozzászólás Aktív témák