Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PredatorZoli

    Topikgazda

    válasz dudi6 #67049 üzenetére

    Igen, arról beszélek, hogy mindig van, aki betéved, hogy mindjárt ellopja az állam a pénzem, hova tegyem hogy ne tudja? Senkinek nem kell az a szaros pár tiz-száz milla. Ezer meg egy módja van annak, hogy tizedilyen radikális lépésekkel megodják, ha valóban gáz lenne. Az történt ami várható volt, pár nappal a választások után a hangnem nyugat felé lényegesen békülékenyebb, és csak azokat az állításaikat tartják, amik kellenek ahoz hogy ne hasonuljanak meg teljesen a választási kampányukhoz képest (gender izé, család izé, de még Zelenszkijel kapcsolatban is finomítottak a narratíván, de aminek a legjobban örülök, hogy visszavettek jelentősen az EU elleni hergelésből, mert ott kicsit tartottam attól, hogy elsodródunk tőlük). Én úgy látom, nagy gond nem lesz egyébként.
    Sok kritikával lehet illetni a kormányt és kell is szerintem, de a magántulajdon szentsége kisember szintjén szerintem eléggé tisztelt dolog és még nehezebb időkben se nyúltak hozzá, most meg nincs akkora gáz mint amilyennek egyesek gondolják, csak megélve mindíg az aktuális tűnik a legnehezebbnek. (a kisember szinte alatt azt értem, hogy pártíz/párszáz millás megtakarítás, ingatlanok. Felsőbb körökben persze van azért harc a milliárdosok közt aminél lehet nem minden tiszta ilyen szempontból, ezért is emeltem ki hogy kis emberek szintén /mi kis emberek vagyunk, még akkor is ha van adott esetben 100 milla befejtetése valakinek/).
    Aki olyan időszakban hozakodik elő hasonlóval, amikor az átlagnál magasabb a félelemindex, ott általában van bibi. A grízes helyzetekre békeidőben kéne felkészülni amikor minden happy, nem ilyenkor.

    A kérdésre pedig, hogy érdemes-e most befektetni, szerintem a válasz most is igen. Továbbra is sokkal jobb befektetésnek tartom a részvényeket mint az ingatlant és pláne a kötvényeket. A Tőzsdei kataklizmát mindíg várják, mindíg megvan hogy éppen most miért, most sincs ez másképp. Buy and hold. Value, Value profitability, small cap value, emerging value. Szerintem ezek lesznek a kulcsszavak, de ez magánvélemény.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák