Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lámafans

    aktív tag

    válasz tomama #103997 üzenetére

    tomama
    De van értelme de nem a vga rovására. Átlagban, 8%-ot kapsz prociban, játékok alatt. Amire nincs szükséged az esetek 99%-ban, elég a 4460. Egyes nagyon komoly gamek alatt, fog a proci 100%körül pörögni, de akkor is, csak multiban. De még mikor a proci "kevés" akkor is többet kapsz a vga-tól, mint ha a procid erősebb lenne.
    Ez fér a keretbe. ez jobb választás , mint a skylake, a te esetedben. Ez e legjobb vétel ebben az árban, ezt garantálom.

    Nemigaz. A 4460-at a büdös életben nem múlja felül a 6400. Ne arról linkeljetek már tesztet a jó ************ , hogy azonos órajelen gyorsabb-.-""""" fhuu-.-"""" Arról akarok linket kapni, mikor a procik 100%-on pörögnek. Akkor melyik a gyorsabb? Mert még ha hoz 10%-ot a skylake akkor sem hoz be 500mhz-et a 4460-al szemben.
    Megint jönnek a baromságok istenem-.-" "Azonos órajelen igen leveri, de mikor már a procik 3,2ghz-en pörögnek akkor lehet megnézni.

    jim bcs
    Nem érdemes vele vitatkozni. 14ember írta le neki legalább, hogy nem ért hozzá, de írja írja amit ő jónak tart. Az előző mondandómat is csak azért írtam le , hogy a kedves kérdező, ne higgye el neki az ostobaságait.

    [ Szerkesztve ]

    Ha kérdésed van , kérlek az adott topikban jelezd, ne küldj szakmai kérdésekről PÜ-t.

Új hozzászólás Aktív témák