Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oliwwer

    aktív tag

    válasz φωτογράφος #119350 üzenetére

    Szia!

    Ne hallgass azokra, akik itt tényként írják hogy a 100 fps bőven elég a csgo-hoz, valamint hogy a szemed úgysem dolgoz fel 120-nál többet. Ekkora baromságot meg hogy aki tud játszani az 30 fps-sel is meglövi csgo-ban életemben nem hallottam. Nem rosszindulatból mondom, de tájékozódj mielőtt valakinek tanácsot adsz, ő nem ért hozzá, és ezért hallgat arra aki tanácsot ad.

    SyMbioTe jól mondta, ugyan ez a helyzet csgo-ban is. Jelentős különbség van 100 és 180 között, érezhetően simábban fut a játék. Valóban, ha 120 fps-t kiprésel magából a gép, az már a játszható kategória, de 180+-nál érezhető különbség van.

    Alap mapokon tud a gépem 170-180 fps-t 5v5-ben régebbi mapokon tud 210-220-at, nem rég jött ki az új inferno, ott már beesik 80-ra bizonyos helyeken, az új nuke-on pedig 60 fps, füstnél molotovnál pedig masszív lagom van (mindez 40 fps-nél, és ez már a játszhatatlan fps szám), ezért nem is játszom a mapot. A múlt héten a dust 2-t is kivették, mert újítanak rajta, így azon is várhatóan alacsony lesz az fps-em már a játékhoz.

    Gyere be csgo topikba, és kérdezz rá, hogy mennyi fps kell fixen a go-hoz, hidd el segíteni fogunk. Neked egy erős processzor kell, és egy középkategóriás vga (mivel ez fér a keretedbe ahogy néztem). A csgo inkább cpu igényes.

    Általában aranyszabály az, hogy a monitorod frekvenciájának kétszerese kell fix fps-ben. Ha komolyan fog játszani a srác, akkor valószínűleg megpróbálja kihúzni a maximumot a monitorból, azaz konzolban ráforce-olja 75hz-re, (az átlag FHD monitor 60hz-et tud, de alacsonyabb, 1280*X, 1024*X felbontásokon tudja a 75öt), azaz neked fixen 150 fps minden körülmények között kell. Ha pedig belefér a 120 hz vagy 144hz (ami nagyon sokat tud dobni a játékon, ha komolyan játszik az ember), akkor annak a duplája kell fixen.

    Sok sikert!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák