Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz MateoHUN #14508 üzenetére

    Én a helyedben LeC-től behúznám a procit, a hdd-t, de még akár a ramot is. Spórolnál durván számolva is 11-12e forintot.

    A VGA-t aprón vagy vaterán ki lehet fogni 11-13e körül. Ok, hogy használt, de amilyen ütemben esik a használt vga ára, gyakorlatilag ebben az árkategóriában felesleges újat venni.
    Arra gondolok, hogy persze nem tudod ez előéletét, de meddig lehet még egy 4850 vga-t használni? 3 évig? max, és utána az újat is és a használtat is gagyi nulla áron tudod majd eladni, szóval logikusan érdemesebb féláron használtat venni, ha valami cuccot csak pár évig érdemes használni. A kockázat, hogy nincs garancia, de elméletben tudsz venni még egyet és akkor sem költöttél többet, mert 1 év múlva szerintem 7-9e lesz a használt ára ezeknek. Ha az is tönkremegy, akkor veszek majd még egyet 2 év múlva 3-4e és még mindig kb ugyanott vagyok, mint az új ára lett volna, de öszintén mennyi az esélye, hogy 2 használt vga is tönkremegy hamar? közelít a nullához szvsz

    Na mindegy, ez az én véleményem.
    CPU-t LeCtől vettem, teljesen korrekt eladó és ad garanciát is, ami a kommentek szerint szintén korrekt.
    HDD szintén tőle veszek majd, jó pár ezressel olcsóbb.
    Memóriája nem volt olyan, amilyen nekem kellett, de azt is megvettem volna tőle.

    VGA-t meg veszek használtan, mi a francnak vegyek dupla áron újat, ha úgyis csak 2-3 évig fogom használni?

    Súlyos ezreseket lehet spórolni okosan megválasztott használt cuccal szvsz, ami főleg olcsóbb konfigoknál számíthat sokat.

    [link]

Új hozzászólás Aktív témák