Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eszgé100

    őstag

    válasz palfitom #156570 üzenetére

    Szia!

    Köszönöm szépen az ajanlatokat, mostmár legalább nagyjából tudom merre vagyok arccal és honnan kell elkezdenem a keresést.

    Hűtős topikban azt mondták, hogy ha csavarozva van a hűtő, akkor bukó, mert az am4-es furatok máshol vannak, am4-es lefogatót pedig nem találtam neten eddig. Új furatokat nem tudom lehet-e csinálni, ennek még nem néztem utána.
    Tápon is gondolkoztam, de lehet már csak a kora miatt is érdemes lenne cserélnem, már van vagy 6-7 éves, bár eddig nem volt baja. Szóval hűtő és táp még az eredeti budgén felül lenne.

    Memóriából mindenképp 2x16GB lesz, szerintem az elég lesz egy pár évig, nem szeretnék mégegyszer olyan hibába esni, hogy "majd később veszek, ha kell...", eddigi tapasztalat alapján már vagy nem is lehetett kapni olyan alkatrészt ami kellett, vagy horror áron voltak beragadt készletekből.

    M.2 ssd szintén nem egy nagy összeg, lehet azt is kipróbálom.

    Lapokkal kapcsolatban még csak a téma felszínét kapargatom, de ha gondolok a jövőre nem lenne érdemesebb B550-es lapokat nézegetnem? Ha jól értettem azok a következő generációs Ryzenek alá is jók lesznek.

    R5 3600 vs R7 3700x, jó kis összehasonlítás volt, de nem tudom 3700x megéri-e a felárat?

    Valamint egyik munkatársam felhomályosított, hogy nemsokára jönnek a 3000-es RTX kártyák, nem vagyok nagy játékos, de ha azok jók lesznek, akkor lehet kukázom a ps5 vásárlás tervét és inkább egy combosabb videokártyát veszek, és akkor egy két játékkal is elkaristolhatok majd.

    "-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

Új hozzászólás Aktív témák