Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz tarti19 #157582 üzenetére


    (#157582) tarti19
    Szia!

    Hű, kemény kis összeállítás. :D

    Alapvetően rendben van, nem nagyon tudok belekötni, nyilván ár/érték arányban azért lehet faragni rajta, de itt nem csak az a cél már gondolom.

    - Prociból szerintem elég lehet akár 3800X is kicsit olcsóbban.
    - Ramból 2x16GB-os KIT-et vegyél, az a biztos, ne két ugyanolyat. Illetve a magasságára is figyelj, mert a DRP 4 alá maximum 40mm magas ramok mehetnek.
    - Tápból szerintem nyugodtan menjen a 850-es. Illl. ez két olyan táp, ami nem nagyon / kevés helyen kapható, alternatíva, ha nincs ott, ahol a többi cuccot veszed: SuperFlower Leadex III 850W, Corsair RM850I ~52-69k
    - Én szvsz a rendszernek vennék egy 250-500GB-os M.2 NVMe-t, és mellé minden másnak egy sima sata 1TB-os (Pl.: Samsung 860 Evo, Cruical MX500)
    - Hangkártáykhoz én egyátalán nem értek, de ha nem vagy nagyon vájtfülű, akkor elég lesz az alaplapi. Fejhallgató milyen van?

    Összeállítás: Aqua, PCX, iPon, Alza is vállal összeszerelést. Összekattingatod gépösszerakóba, és tidsz hozzá kérni összeszerelést, + külön BIOS frissítést is. (de utóbbi felesleges)

    Szerk.: +1 Zsombors97-nek, ha nem annyira sürgős a vásárlás, tényleg érdemes lehet megvárni az új procikat.

    [ Szerkesztve ]

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák