Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csurga2

    csendes tag

    Sziasztok!

    Kereken 600.000 Ft-ért milyen konfigot vennétek? Grafikus vagyok, első sorban nekem a processzor lenne a legfontossabb, illetve hogy legyen benne 32 gb ram, valami PCI-os SSD (500-as is elég), illetve valami közepes, jó ár/érték arányú videókártya. Nagyon ritkán játszom meg ilyesmi, inkább konzolos vagyok, ez egyfajta munkaállomás, 2 darab ultrawide monitorral használom, alap szoftervekre, mint PS, Illustrator, InDesign stb...

    Nekem nem kell semmi RGB meg csicsa, abszolut nem érdekel, Ryzen 7-ben gondolkodom jelenleg, mert egyébként a ryzen 9 eléggé mozgatja a fantáziámat, de ebbe a keretbe nem férne bele, az tisztán látszik, viszont legalább a felfele váltás lehetősége meg lenne. Szóval összeraknél egy Ryzen 7-es konfigot, aztán idővel cserélném a procit monjuk ha egyezne a slot. Egyébként az i9 10900F procival van Imperium PC-n egy konfig, amibe pont beleférnék, de nem tudom jó döntés-e. Ha tudtok kész konfigokat ajánlani,nagyon megköszönném. Ha építgetni kell, az sem probléma igazából, de ahogy néztem nem igazán jön ki olcsóbban a dolog.

    Szerintetek? Mit tennétek a helyemben? (Egyébként világ életemben Inteles gépeim voltak, de nem vagyok elvakult fan...) Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák