Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaddeNNNN

    őstag

    válasz icecave #169292 üzenetére

    Nekem annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy házból mindenképpen mesh előlaposat nézzél. Mindegyik alkatrészed meg fogja hálálni.
    Alaplapnak B550 a legjobb választás, vrm ugyan annyit bír mint az x570-es társaiknál, pcie4-et ugyan úgy kapsz. Giga Aorus Elite, MSI Tomahawk, Asrock Steel Legend mind jó választások.

    Ha pedig AIO-t szeretnél, az bizony zsebbe nyúlósabb lesz. Általában ezek a beugró AIO-k vagy hangos ventikkel vannak szerelve vagy silányabb pumpa van bennük és az hangos plusz hamarabb pusztulnak. Ár érték arányban az Arctic Liquid Freezere verhetetlen ha nem számít az esztétika (no rgb). Ha számít akkor NZXT, EKWB(nekem egy 240 DRGB van, csak ajánlani tudom), Phanteks Glacier, BQ! Pure Loop, Fractal Design Lumen. Ezek mind jó választások, de drágábbak is.

    Egyéni szimpátia mit szeretnél rá, egy 5600-ra mindegyik overkill, de ha ez tetszik nyugodtan vegyed hiszen Te fogod használni és nézni a gépet, nem mi itt a fórumról. :)
    Ami még részemről mellette szólt amikor én váltottam, hogy nem foglalja el a gépem közepét teljesen egy böszme nagy toronyhűtő és "tisztább" a gép kinézete.

    To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.

Új hozzászólás Aktív témák