Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kishoris

    tag

    Sziasztok!

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
    Első sorban munkára, ZEISS, GOM, Hexagon 3D mérésekhez használt szoftverek (i7 ajánlott és min. 16 GB RAM), hobbi szinten Adobe PS és néha egy kis játék, Sniper Elite.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    nincs ilyen, új gép lesz
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    amikre gondoltam i7-12700K, MSI MAG B660M Mortar DDR4 (esetleg a WI-FIs verzió), a többi összetevőből nem néztem gyártót, RTX 3060 vagy 3070, 32 GB (2x16) RAM, táp 600W?, BeQuiet hűtés, „csendes ház”
    4. Mennyi a kereted rá?
    700 eFt, indokolt esetben mehetünk feljebb
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya és processzor választásnál is lényeges szempont)
    A monitor maradna egy DELL UltraSharp 2312HM, egyelőre elég az 1920x1080, de később váltanék nagyobbra és 2 darabra.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?
    nem kell a csicsa világítás (RGB és hasonlók), mindenképpen mATX és minden összetevőből új, a lehetőségekhez képest csendes legyen.

Új hozzászólás Aktív témák