Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jbalint18

    tag

    Sziasztok egy kis tanácsot/segítséget szeretnék kérni hogy jó fele tapogatózok-e vagy sem.
    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
    Elsősorban multiplayer pl: Warzone, viszont a jövőben fog megjelenni pár olyan cím ami érdekes lehet, új Diablo vagy Stalker(Ha egyszer megjelenik).
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Fractal ion+860W platinum
    Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe (SFYRS/1000G)
    SAMSUNG 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD 500 G MZ-V7S500BW
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Cpu,ram,alaplap,procihűtő,vga,ház
    4. Mennyi a kereted rá?
    1,3-1,4 millió ¸
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya és processzor választásnál is lényeges szempont)
    LG 27gp950-b , szóval valahogy ki kell csavarni a gépből a 4k 144ps-t.


    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?

    Nincs kedvenc gyártóm. A megjelenést nézve pedig jó lenne egy fehér lehetőleg rgb buildet összerakni (persze ha ez nem fér bele a keretbe akkor inkább fontosabb a teljesítmény). Nekem megfelelnek innen az apróról jó áron lehalászott alkatrészek is, és ami még fontos, hogy a piacot nézve nem egyből rohannék vásárolni, hanem ami éppen aktuálisan jó árban van azt levadászom, legyen az külföldi vagy hazai piac.

    Elképzeléseim eddig:
    ram: Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-32 64k
    vga: rx 7900xtx 450k , elsősorban használtban nézelődőm itt az aprón viszont láttam már igen jó áron rtx4090 et is szóval valamelyik a kettő közül(ez esetben 700k környéke szerintem már igen jó ár ) .
    alaplap: ASUS PRIME X670E PRO WIFI, ASRock X670E STEEL LEGEND, ( ASRock X670E Taichi Carrara nem tudom mennyire éri meg egy nagyon drága lap.)
    cpu: RYZEN 9 7900X3D jó kérdés mennyibe fog kerülni kis hazánkban, meg persze meg kell várni hogy mit is mutat a proci de a pletykák nagyon impozánsak.
    Ház: Corsair iCUE 5000X RGB, de bármit meghallgatok.
    hűtő: ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360 A-RGB 55k
    A cél az lenne, hogy egy olyan gépet rakjak össze, amihez a következő 3-4 évben ne nagyon kelljen hozzányúlni.Előre is köszönöm a segítséget. :R

Új hozzászólás Aktív témák