Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyikoc

    csendes tag

    Sziasztok!
    Tanácsért jöttem!
    Van egy 2016-os konfigom, I5-6500+1050ti. Ezt szeretném lecserélni valami relevánsabb konfigra, ugyanazzal a tervvel mint korábban.
    A videókártyát később szeretném majd beszerezni. Jelen esetben viszont nem az intergált "videokártyát" akarom használni, hanem a már említett 1050ti-t, amíg nem lesz pénzem cserére. Tisztában vagyok azzal, hogy a GPU - addig amíg nem lesz cserélve - visszafogja majd a teljesítményt.
    Vannak másfajta preferenciáim is.
    1 M.2-es slotnak, illetve legalább 6 SATA slotnak kell lennie az alaplapon. Mindkettő fontos. 16GB RAM-mal kezdeném, de 32-t szeretnék majd bele, illetve méghosszabb távon ennél is többet, de majd az élmény eldönti. (Lásd; lenn)
    A 4k felhasználáson gondolkodom, de szerintem jobb teljesítményt kapnék ha csak 1440p-ben játszanék, így ez az út. (Monitor csere is tervben van)
    Leginkább proci heavy játékokat tolok, grand strategyket, illetve a Cities Skylinest. (Lényegében ennek a 2 részére szeretnék igazán , a mostani gépem már az első résszel is küszködik, igaz tele van nyomva moddal. A "profik" 64GB RAM-tolják az első részt is.) Nyilván az új GoW Spider-man stb. címekkel is játszanék, amint kijönnek PC-re.
    Az ár az alapkonfigra kb. 250-300 ezer körül kéne hogy legyen.

    Fenyveske, hogy ennéd meg a karácsonyfák tűleveleit! (-60.000Ft)

Új hozzászólás Aktív témák