Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Akosch:.

    csendes tag

    Sziasztok!
    Egy barátomnak szeretnék kicsit segíteni, nincs mindenről fix infóm, de kb ezek:

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
    Fókusz fps játékokból kb minden kompetetíven elég jó szinten(alacsony res, max fps mindegyikben) és újabb túlélő játékok és mmorpg-k(ezeken 60fps körül max graf) érdekelnék főleg. Következő 5 évre tervezve.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Teljesen új kell mindenből, mostani konfig már kiszolgálta az idejét, 10 év környéke upgradekkel.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Mindenre.
    4. Mennyi a kereted rá?
    Max. 600k
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya és processzor választásnál is lényeges szempont)
    Pontos modellt nem tudok, de 144hz, fullhd, g-sync biztos van, freesync nem biztos, elég jó géppel később venne magasabb hz-es vagy felbontású monitort.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?
    Szeretne fehér konfigot, mert asztalon lenne és mindig látható a szobában. Ezelőtt intel + nvidia volt, de most amd + amd konfigokat nézett főleg, szóval bármire nyitott, de mindenből bolti új. Összerakást meg tudjuk oldani neki.

    Ha bármi lehetetlennek tűnik vagy komolyabb átgondolást igényelne szóljatok légyszi és beszélek vele :D Nem akarom, hogy "elpazaroljon" 600k-t valami prebuiltre, de magának lusta volt posztolni ide, hiába tanácsoltam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák