Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZTE_luky

    aktív tag

    1. Mire fogod használni a gépet?
    Játékra is szeretném használni. Főleg multiplayer FPS játékokkal játszanék rajta. Jelenleg a PUBG stabil min. 60fps a fő cél, de persze jó lenne ha aktuális játékok se izzasztják meg. Singleplayer játékokkal ritkán játszom FarCry 6, GTA 6 (bár erről letudnék mondani, nem tudom mennyire reális)
    Filmet nézni, nagyon ritkán kisebb videoszerkesztésre, renderelésre is használnám.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?Jelenleg egy laptopom van, szóval semmit nem tudok felhasználni. Perifériáim vannak
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Házra és teljes tartalmára szükségem lenne, egér, billentyűzet,fejhallgató van, opcionális a monitor ld. 5.pont)
    4. Mennyi a kereted rá?
    Árban rugalmas vagyok, 3-400ezerre gondoltam elsősorban, de ha muszáj, és sokkal jobb konfigot kapok 5-600ezerig eltudok menni. Célom egy megbízható, időtálló gép összerakása, ami sokáig kiszolgál.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
    A monitorom régebbi darab, nem tudom abból ajánlanátok-e valami újat.
    24"-os DELL Ultrasharp U2410-em van,
    60Hz a képfrissítés, 1920x1200p a felbontása, portok:hdmi1.4, DVI-D, DP 1.2
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Nem ragaszkodok egy márkához sem, inkább a szolidabb, minimalista megjelenés szimpatikusabb nekem, lehet ablakos a ház, inkább a fehér szimpatikusabb, de fekete is jó. ezek nem meghatározóak számomra.

Új hozzászólás Aktív témák