Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tam1878

    csendes tag

    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek, mivel már nagyon régóta nem követem figyelmemmel az ilyen VGA - CPU változásokat így még véletlenül sem szeretnék valami oltári hülyeséget összehozni.

    1. Mire fogod használni a gépet?
    Elsősorban játékra szeretném használni(BF3 és társai-elsősorban grafikai megjelenítés miatt mondom-) és ezek mellett kép- és videószerkesztés az elsődleges szempont.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
    Teljesen nulláról kéne összeállítanom egy gépet, talán az egyetlen amit ehhez hozzá tudok fűzni az egy NVIDIA GeForce 670GTX ami köré kéne építeni, de ha ár/érték arányban tudtok ajánlani egy jobbat, vagy megbízhatóbbat, akkor szívesen veszem :)
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Tekintve, hogy teljesen új gépet szeretnék összerakni, így minden alkatrészre szükségem lenne. A 670GTX egy irányvonal, hogy nagyjából merre és milyen minőségben szeretnék gépet vásárolni. Bár ahol lehet ott a költséghatékonyságot sem vetem el mint opció.
    4. Mennyi a kereted rá?
    Nagyjából 250-300 ezer forint lenne az a pénz amit erre még rá áldoznék, de a legjobb ha a kettő között találjuk meg az egyensúlyt. Gondoltam ha már a közeljövőben gépet veszek, akkor olyan legyen ami a következő 2-3 évben még megállja a helyét és nem kell megint azon "remegnem", hogy valami nem úgy megy rajta, ahogy azt én szeretném.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
    1920*1080.

    Válaszaitokat előre is köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák