Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tipuka

    addikt

    válasz membrandj #43643 üzenetére

    köszi :R
    akkor semmiféleképp, ne a másik verzió legyen? (ram+vga vásárlás) mert látom ketten is új konfigot írtatok és nem mondtátok, hogy nem "hajtaná ki" a Phenom II 940 BE -met, bár ebből úgy veszem le, hogy nem.
    meg maradhat a dvd íróm? (korábbi hsz-em vagy adatlapom) támogatja az új alaplap? nem akarok abból is ujjat venni.

    Asrock B75 Pro3 alaplap 3 év gar. -hoz annyi kérdésem, hogy mennyire jó az alaplapba integrált hangkártya? (megnéztem a gyártó honlapján igen, de nem jutottam előrébb ebben az 1 dologban, mert szeretek zenélni is, mint írtam. :) )de amúgy tökéletes.
    Intel Core i5-3470 processzor 3 év gar.
    Kingmax 8GB DDR3 1600Mhz KIT memória 3 év gar.
    GIGABYTE GV-R795WF3-3GD HD7950 3GB GDDR5 PCIE 3 év gar. 78k ft-rt (azóta 2 nap alatt ment fel 5k-t, de bízom benne lejjebb megy megint, mert ingadozik az ára)
    vagy
    GIGABYTE GV-N760OC-2GD GTX760 2GB GDDR5 OC PCIE + Splinter Cell Blacklist 3 év gar 73K-rt?
    (amúgy tetszenek nagyon, hogy mind a kettőn 3 venti van, igazi fenevadnak tűnnek :C )
    kb. 158k-ra jön ki a GTX760-as verziós konfig, iponon nézve.

    megéri azt a pénzt? meg 3, de valószínűbb, hogy 4 évre kell a masina, ha mindent újítunk. ph!-s teszt alapján nekem meggyőzőbbnek tűnik, de a GTX760, de a HD7950-hez húz a szívem a 3GB és a szerintem picivel jobb teljesítmény miatt. de majd megmondjátok ti! :) sokat GTA4-zek, minden évben újra előkapom többször is, mert szeretem, ha ez számít, mint hihetetlenül optimalizálatlan játék. :DDD

    más: vagy várjak még? pár hét belefér... rohamosan ugrott a RAM ára úgy vettem észre, vagy ez most nem fog csökkenni csak drágulni? illetve új széria jelenik e meg a VGA-knál?

    más kérdésem nincs egyelőre. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák