Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    Sziasztok!

    Faternak már nagyon időszerű lenne a gépcsere, így titeket is szeretnélek megkérdezni, hogy mi ajánlotok.
    Szóval, teljesen új gépről lenne szó. A max keret az 150, kicsivel lehet több is. SSD mindenképp kelleni fog (120gigásra gondoltam), felhasználás téren egy részről általános irodai igények, valamint, mivel fotózik így képek szerkesztése, retusálása, diaporámák készítése, valamint virtuális gép futtatása (xp mode számlázó program miatt). Már a haját tépi szerencsétlen, mert fél óra mire 1-1 képet megnyit a rendszer, ha fut a VM akkor értelem szerűen kegyetlen mód megfogja a gépet (nem mai gép már..). Továbbá fontos számára, hogy olyan gépház legyen amin legyen relatíve sok előlapi USB csatlakozó.

    A lényeg, hogy milyen alkatrészeket ajánlotok az említett keret környékéig. Sajnos én már évek óta, csak laposokkal "foglalkozok", így nem tudom, hogy most mi számít jó ár/értékű komponensnek. Én előljáróban vmilyen i5, netán i7-es cpu-ra gondoltam, 8giga ram-ra, többi meg az igényeknek megfelelő HW. Nyílván csak 1 alap vga kell, mivel játszani, renderelni nem fog. Annyi még a lényeg, hogy SSD mellé HDD nem kell, mert azt a jelenlegi gépéből átemeljük, valamint szeretne bele egy egyszerű tv tunert.

    All-in-one gépekről mi a vélemény? Mert ha minden igaz akkor lehet, hogy betudja szerezni a HP gépeit besz. áron, így ha ajánlott gépek akkor ezek is játszanak.

    [ Szerkesztve ]

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák