Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiralyroli

    tag

    válasz Kristof9094 #85858 üzenetére

    És ha később majd vennék bele egy jobb VGA-t pl 25 - 30k-ért hogy tudjak komolyabb játékokkal is játszani akkor is elég lesz a 2 vagy 3 venti? Vagy ha nem akkor hogy kötöm be. Azt se tudom hogy hány ventilátor csatlakozó van ezen a lapon. Ha jól értelmezem 2. egy 3 pines meg egy 4 pines. A ház gyári hátsó ventije hány pines? Vagy a 3 pinesre rátudok csatlakoztatni 4 pinest és fordítva? Mert ha nem akkor olyat kéne rendelnem ami kompatibilis mivel csak 2 csatlakozó van az alaplapon és az egyik már foglalt lesz mivel arra csatlakoztatom a ház gyári ventijét. Ezeket jó lenne tudnom mert addig nem tudom megrendelni mert egybe szeretném és nem nagyon értek hozzá. Ja és a másik ventit amit külön veszek azt akkor hova tegyem fel elölre oldalra felülre? Mindegy milyen ventilátort veszek? vagy tudnátok ajánlani valamit? mert van 1.000 Ft-ért is meg 4-5 ezerért is.

    A 400W HEXA+ táp kábelei elég hosszúak ahhoz hogy elvezessem rendesen(azt hiszem a CM n300 ház kimondottan ilyen, nem tudom hogy mi ennek a neve, de a ház oldalában elvan vezetve úgy hogy nem látszik)?

    PCX-el össze szereltessem vagy magam csináljam? Mennyire nehéz? Szoktam szerelni szóval az nem gond csak kb semmit nem tudok hogy hova kell bekötni pl bekapcsoló gomb, előlapi usb, házhűtő, venti stb. És nem akarom hazavágni de ha nem nehéz akkor inkább megcsinálnám magam és nem kell kiadni 5k-t az összeszerelésre. Bocsi ha sok hülyeséget meg sok mindent kérdezek de ezekkel jó lenne tisztába lenni és addig nem akarom megrendelni mert nem szeretnék semmiből rosszat rendelni vagy ami nem kompatibilis az alaplappal.

Új hozzászólás Aktív témák